UNLOCK THE POTENTIAL business from your website Reparatie en onderhoud van alle merken UW UW BETROUWBARE PARTNER VOOR UW AUTO PARTNER VOOR UW AUTO Voldoende occasions OP VOORRAAD

Werkplaats

Uitgelichte Diensten

APK

Bij ons kunt u terecht voor een APK, ongeacht het merk of model. Voorafgaand aan de verloopdatum van uw APK wordt u op de hoogte gebracht.

Onderhoud

Periodiek onderhoud is van groot belang voor uw auto. Dit voorkomt dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Het is mogelijk dat defecte onderdelen opgemerkt worden, voordat dit schade veroorzaakt aan uw auto.

Reparatie

Als uw auto problemen heeft, dan kunnen wij dit vakkundig herstellen. Om dit uit te voeren beschikken wij over de beste apparatuur.

Hybride techniek

Hybride technieken zijn bij ons bekend. Wij kunnen deskundig een accupakket vervangen. Prijzen en informatie kunt u opvragen bij Marien.

Aircoservice

Om de airco zijn werk goed te laten doen, is het van belang om deze regelmatig te controleren. Een slecht werkende of defecte airco kan schade aanbrengen.

Bandenservice

Voor een complete bandenwissel, inclusief balanceren, kunt u bij ons terecht. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw winter- of zomerbanden op te slaan.

Autodiagnose

Storingen, problemen of bijgeluiden kunnen wij constateren middels een diagnose. Hierdoor krijgt u een beeld wat het probleem is en ontvangt u vrijblijvend advies over mogelijke oplossingen. Door middel van de juiste apparaten kunnen wij dit snel en vakkundig realiseren.

Transmissie

Iedere transmissie is gebaat bij het juiste onderhoud, in tegenstelling tot wat veel fabrikanten voorschrijven. Voor het verversen van de olie en het spoelen van een transmissie bent u bij ons op het juiste adres. Ook zijn wij in staat om een revisie uit te voeren, indien het voorgaande geen oplossing biedt.

Autoschade / Autoruitschade

Schade is vervelend genoeg. Wanneer nodig verzorgen wij de volledige schadeafhandeling en kunnen wij u een vervangende auto ter beschikking stellen. Ster of barst in uw ruit? Ook hiermee kunnen wij u verder helpen.

Motorrevisie

Wij zijn bekend met een deelrevisie of volledige revisie van motoren. Door de omvang is een juiste diagnose en overleg van essentieel belang. Onze passie en kennis voor autotechniek komen hierbij goed van pas.

Trekhaakservice

Wanneer u uw auto wilt voorzien van een trekhaak, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Hierbij passen wij de autosoftware aan, waarna alles uitvoerig wordt getest. Al onze trekhaken worden geleverd met een verloopstekker en een witte kentekenplaat.

Autorestauratie

Autorestauratie is bij ons een van de mogelijkheden, zowel optisch als motorisch. Deelrestauraties zijn ook mogelijk. Voorafgaand aan deze restauraties bespreken wij uitvoerig wat uw wensen zijn en gaan samen met u het project aan. Van de voortgang van het project wordt u op de hoogte gehouden en bent u welkom om dit persoonlijk te komen bezichtigen.

Dakkoffer Verhuur

Gaat u op vakantie en heeft u wat extra bagageruimte nodig? Ook voor het huren van een dakkoffer kunt u bij ons terecht. Prijs per week van maandag tot en met zondag € 50,-

Terug naar boven